PAÇANGA BÖREĞİ


Malzemeler

  • 3 hazırlanmış yufka
  • 200 gr dil peyniri
  • 200 gr pastırma

Kızartmak için

  • Ayçiçek yağı

Yufkaları mutfak tezgahına yayınlama. 8 üçgen parçaya belli. Yufkaların geniş kenarlarına bir dilim pastırma bir dilim dil peyniri yerleştirin. Yufkanın kenarlarını kapatarak genişçe sarın. Yufkanın yelken direği kısmını su ile ıslatarak yapıştırın. Ayçiçek yağını derin bir tavada kızdırın. Börekleri bu yağda kızartıp sıcak servis yapın.

İsteğe tarafından börekleri 180 derece fırında da pişirebilirsiniz.

 

sizlere lezizyemek-tarifim.blogspot.com farkıyla sunulmuştur

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bal kabaklı börek

Sebzeli piliç sarma

Hassa böreği