Kolay Boşnak böreği
- 20 kare milföy
- 100 g rendelenmiş beyaz peynir
- Zeytinyağı
Üzeri için
- 1 yumurta sarısı
- 1 nehir kaşığı pudra şekeri
- Çörek otu
Kare milföy hamurlarının her birini dörde bölün. İçerisine rendelenmiş beyaz peynirden koyup elinizle yuvarlayarak şekil verin. Katlama yeri altta kalacak şekilde yağladığınız fırın kabına hamurları bitişik dizin. Yumurta sarısını ve pudra şekerini ayrı bir kapta karıştırın. Fırça yardımı ile böreklerin üstüne sürüp, çörek otu serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin. Sıcak servis yapın.
sizlere lezizyemek-tarifim.blogspot.com farkıyla sunulmuştur
Yorumlar
Yorum Gönder