Paçanga böreği


Malzemeler

  • 1 yufka
  • 8 dilim pastırma
  • 8 dilim kaşar peyniri

Üzeri için

  • 1 yumurtanın akı
  • Galeta unu

Kızartmak için

  • Ayçiçek yağı

Yufkayı düz bir zemine serip 8 eşdeğer üçgen emin. Yufka dilimlerinin kalın kenarlarına pastırma dilimlerini, üzerine kaşar peyniri dilimlerini yerleştirin. Sigara böreği sarar gibi kenarları açılmayacak şekilde sarın. Börekleri önce yumurta akına daha sonra galeta ununa bulayın. Kavgalı yağda kızartın. Sıcak servis yapın.


sizlere lezizyemek-tarifim.blogspot.com farkıyla sunulmuştur

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bal kabaklı börek

Sebzeli piliç sarma

Hassa böreği